AEROBIC

Inscriere

Seteaza larkoti.ro ca homepage   Home   Harta site

Home  |   Despre centru  |   Servicii  |   Abonamente  |   Oferta companii  |   Aparate fitness  |   Noutati  |  Fitness info  |  Jobs  |  Contact

Aparate Fitness   Kids Club 

AEROBIC

Home > Fitness > Aerobic > Clase

Aerobic clase - cardio tone - dans - step

Clase

1. Aerobic clasic / Cardio tone

Descriere generala: - clasa compusa din pasi de baza caracteristici ce alcatuiesc diferite coregrafii specifice aerobicului.

Planul lectiei: - clasa dureaza aproximativ 60 de minute : primele 5 minute incalzire, partea fundamentala - antrenamentul propriu-zis si o parte finala, de revenire / relaxare, tot de aproximativ 5 minute. In primele minute - partea de incalzire, se folosesc pasi simpli si cu un ritm scazut ce creste treptat. In partea de antrenament propriu-zis creste intensitatea efortului, atat prin cresterea ritmului de executie, cat si prin cresterea gradului de complexitate a pasilor ce compun coregrafia clasei. In partea a doua a antrenamentului se pot efectua exercitii la saltea, cu scopul tonifierii musculaturii abdominale, fesiere si lombare. In cadrul revenirii care incheie clasa se efectueaza exercitii de relaxare si / sau respiratie tip stretching.

Obiective: - datorita efortului deopotriva intens si continuu, antrenamentul acesta are efecte asupra aparatelor cardiovascular si respirator si creste adaptarea acestora la efort.

2. Body pump

Descriere generala: - clasa de aerobic in care se folosesc mijloace din sala de fitness pentru a realiza un antrenament intens de tonifiere pentru principalele grupe musculare scheletice.

Planul lectiei: - dupa o incalzire similara clasei de aerobic clasic, in care se creste treptat intensitatea efortului prin complexitatea pasilor si ritmul de executie, se trece la executarea unor exercitii de forta cu propria greutate sau diferite materiale auxiliare claselor de tonifiere- bare, gantere, steppere. Aceste exercirii de tonifiere vizeaza in prima parte a antrenamentului propriu-zis grupele musculare scheletice mari-coapse, pectorali, spate. In continuare se solicita grupe musculare mijlocii si mici-gambe, umeri, brate, abdomen, lombar si fesier. Finalul acestei clase contine exercitii de realxare si/sau respiratie tip stretching.

Obiective: - cresterea tonusului musculaturii scheletice si cresterea adapatrii organismului la efort in general.

3. ABT (Coapse, fese, abdomen)

Descrierea generala: - clasa de aerobic ce solicita prin intermediul exercitiilor efectuate doar musculatura coapselor, feselor si abdomenului.

Planul lectiei: - dupa o incalzire de aproximativ 5 minute ce se compune dintr-o coregrafie specifica aerobicului clasic, de trece la executarea unor exercitii de forta ce solicita in principal cele trei grupe musculare anuntate in titulatura clasei. Se incepe cu miscari precum genuflexiuni, fandari si se continua cu exercitii ce au ca scop tonifierea musculaturii fesiere si abdominale. Se pot folosi in cadrul acestei clase materiale auxiliare precum bare, gantere si steppere. Exercitiile se pot efectua in picioare sau la saltea si ordinea lor presupune lucrul pentru muschii mari-coapsele-la inceput si apoi musculatura mijlocie si mica-fesele si abdomenul. Ca si la celelalte clase, finalul consta in exercitii de relaxare si/sau respiratie tip stretching, dar in special pentru cele trei zone musculare vizate.

Obiective: - cresterea tonusului grupelor musculare vizate-coapse,fese si abdomen.

4 .Abdomene / Abs pump

Descriere generala: - clasa de aerobic in cadrul careia se efectueaza doar exercitii care solicita musculatura abdominala si dureaza numai 30 de minute.

Planul lectiei: - in cadrul acestei clase al carei principal scop este solicitarea intr-un mod corect si eficient a musculaturii abdominale se efectueaza exercitii care tonifica principalele zone ale acestui perete muscular-dreptul abdominal superior si inferior, oblicul abdominal si transversul. Dupa o incalzire in care intensitatea efortului este scazuta in debut si creste usor, se trece la exercitii cu grad crescut de dificultate pentru urmatoarele aproximativ 20 de minute. Finalul clasei consta in exercitii de relaxare si/sau respiratie tip stretching ce solicita in special musculatura abdominala si lombara.

Obiective: - cresterea tonusului musculaturii abdominale si realizarea unui antrenament corect si eficient al acestei grupe musculare.

5. Step aerobic

Descriere generala: - clasa de aerobic in care coregrafia se bazeaza in principal pe folosirea unui obiect asemanator unei bancute ce se poate regla pe inaltime.

Planul lectiei: - aceasta debuteaza cu partea de incalzire ce nu depaseste o intensitate medie a efortului si 5 minute durata ; continua cu partea fundamentala-antrenamentul propriu-zis. In cadrul acestuia creste intensitatea efortului prin cele doua componente-cresterea ritmului de executie si a complexitatii coregrafiei; toti pasii de aerobic executati sunt adaptati si/sau modificati functie de elementul de baza al coregrafiei-pasirea pe si de pe step. In patea finala a clasei, inainte de incheiere, se pot efectua exercitii de tonifiere diferitelor grupe musculare-coapse, fese, abdomen si lombar. Incheierea sau partea de relaxare contine tot exercitii tip stretching si de respiratie.

Obiective: - antrenamentul solicita atat componenta cardiovaculara a organismului dar si musculatura membrelor inferioare si coordonarea.

6. Spinning sau indoor cycling/Basic spin

Descriere generala: - clasa de aerobic ce se desfasoara intr-un spatiu destinat numai acestui anrenament- similar cu ciclismul- comform indicatiilor unui instructor si cu o coregrafie specifica.

Planul lectiei : - inaintea de incalzire se explica, exemplifica si arata de catre instructor cum se foloseste corect bicicleta pentru a se evita eventualele accidentari. Dupa o incalzire ce poate sa dureze si 10 minute se trece la antrenamentul propriu-zis prin cresterea intensitatii efortului-cresterea gradului de complexitate a coregrafiei si rezistentei la pedalare. Finalul clasei consta in revenirea treptata la o intensitate minima a efortului-repaus-si apoi efectuarea unor exercitii tip stretching folosind la maxim bicicleta pentru a le efectua.

Obiective: - solicitarea acestei clase se resimte atat la nivelul aparatului cardiovascular cat si la nivelul musculaturii membrelor inferioare si abdominale prin cresterea gradului de antrenament al acestora.

7. Tae Bo

Descriere generala: - clasa de aerobic in care coregrafia este compusa in cea mai mare parte din miscari specifice artelor martiale - lovituri de brate si de picioare.

Planul lectiei : - veti invata lovituri de brate si picioare combinate cu deplasari si eschive respectand o coregrafie cu ritmuri si tempouri diferite.

Obiective: - antrenamentele de Tae Bo emana o energie fantastica, te ajuta sa slabesti sa te fortifici, sa capeti fermitate si elasticitate, agilitate si mobilitate.

8. Cursuri de arte martiale.

Descriere generala : - in cadrul acestor clase se predau explica si exemplifica de catre instructor diferite tehnici specifice artelor martiale abordate in cursurile respective. Pentru o invatare mai eficienta se poate lucra cu partener sau individual, la sacul de box. Stilurile de arte martiale care se predau in cadrul acestor clase sunt: Mixt Martial Arts, Kick Box, Muay Thay.

Planul lectiei : - se incepe cursul cu o scurta prezentare a continutului clasei, apoi se efectueaza o incalzire specifica acestui tip de antrenament si se continua cu predarea diferitelor tehnici care se executa liber sau la comanda instructorului.

Obiective: - insusirea unor cunostinte deopotriva practice si teoretice din domeniul sporturilor de lupta.

 

9. Arte martiale avansati

Descriere generala: - la clasele de arte martiale pentru avansati este facuta trecerea de la invatarea tehnicilor specifice de arte martiale la punerea lor in aplicare prin intermediul sparingului.

Planul lectiei: - se va incepe clasa cu o incalzire prealabila specifica si se va continua cu sparinguri.

Obiective: - abordarea si familiarizarea diferitelor sisteme de lupta competitionale: semicontact, light contact, full contact, full contact low-kick, muay-thay, M.M.A.

10. Arte martiale copii

Descriere generala : - ca si in cadrul claselor de arte martiale pentru adulti, se predau explica si exemplifica de catre antrenor diferite tehnici specifice artelor martiale, dar foarte important, adaptate la nivelul copiilor participanti.

Planul lectiei : - clasa noastra ofera prin intermediul jocurilor distractive o dezvoltare armonioasa, disciplina si incredere..

Obiective: - acest tip de program cauta sa imbunatateasca miscarile si valorile copiilor, cu ajutorul celor mai importante aptitudini: disciplina, control, memorie, lucru in echipa.

11. Cursuri de dans

Descriere generala: - lectii de 90 de minute pentru invatarea pasilor de dans clasic-vals, tango-si latino americane.

Planul lectiei: - in cadrul acestor cursuri se preda, individual si pe perechi, tehnica de executie a pasilor specifici fiecarui stil de dans abordat, iar acestea se explica si se exemplifica de catre instructori.

Obiective: - invatarea diferitelor stiluri de dans, crearea unei satri generale de bine si a unei atmosfere placute.

12. Street Dance

Descriere generala: -Clasa are o durata de 55 de minute in care se vor invata miscari, simple, naturale, care, executate impreuna formeaza o coregrafie.

Planul lectiei: - vi se va explica ce reprezinta acest dans, se incepe cu pasi formativi apoi se urmareste corelarea pasilor de dans cu ritmul muzicii. In cele din urma se va alcatui o coregrafie in care se va urmari atitudinea, ritmul muzicii, libertatea miscarii.

Obiective: - miscare fara inhibitii, atitudine pozitiva!

13. Street Dance copii

Descriere generala: - clasa are o durata de 55 minute, in cadrul careia se vor preda miscari simple, care, efectuate pe ritmul muzicii, vor genera o coregrafie.

Planul lectiei: - miscarile sunt adaptate micutilor, totul poate parea o joaca dar, finalitatea va fi dansul, placerea si libertatea miscarii pe muzica.

Obiective: - socializare, cresterea increderii , dezvoltarea armonioasa, lucrul in echipa.

14. Pilates

Descriere generala : - metoda de antrenament Pilates a fost dezvoltata in Germania in anii 1900, de catre Joseph Hubertus Pilates. Hotarat sa-si invinga slabiciunea fizica a dezvoltat un set de exercitii speciale coordonate cu o buna respiratie si o postura corecta pentru a creste nivelul de fitness, a fi mai puternic si mai sanatos.

Planul lectiei : - in cadrul lectiei se pune accent pe tonifierea muschilor abdominali, fesierilor si a coapselor. Ritmul de executie este lent si fiecare miscare este controlata. Pilates nu pune accent pe cantitate ci pe calitate.

Obiective: - veti dobandi un aspect mai suplu, tonifiat al intregului corp si veti remodela cu precadere zonele care ridica cele mai mari probleme: fese , coapse, abdomen.

15. Tai Chi

Descriere generala : - se vor preda exercitii terapeutice si de intretinere facand parte din gimnastica si arta martiala milenara chinezeasca Tai chi.Finalitatea va fi invatarea formei de 24 de pasi (practicata mai ales in parcurile din Beijing)

Planul lectiei : - se va incepe clasa cu exercitii de Qi Gong static, apoi se va continua cu invatarea secventelor formei, in ordinea lor.

Obiective: - insusirea formei de 24 de pasi (se va imbunatati coordonarea, echilibrul, postura , se va obtine relaxarea si cresterea potentialului energetic, eliminarea stresului, ameliorarea principalelor functii ale organismului-respiratie, circulatie, digestie, etc)

16. Fitness Yoga

Descriere generala: - in cadrul lectiei se fac exercitii pentru imbunatatirea flexibilitatii, mobilitatii cat si pentru toate grupele musculare si articulatiile.

Planul lectiei: - sedinta de antrenament incepe cu o corecta aliniere a coloanei si cu incalzirea specifica din yoga, iar partea fundamentala a lectiei se adreseaza incepatorilor si intermediarilor.

Obiective: - invatarea unei respiratii abdominale corecte si intr-un aliniament perfect al coloanei, detensionarea si decontractarea musculaturii spatelui si nu in ultimul rand cresterea rezistentei organismului.

17. Stretching

Descriere generala: - clasa de aerobic in care se realizeaza un complex de exercitii de intindere pentru majoritatea segmentelor corpului, cu scopul de a beneficia de avantajele precticarii acestei forme de relaxare la nivel general.

Planul lectiei: - se abordeaza, pe rand, toate grupele musculare adiacente tuturor segmantelor corpului, de sus in jos, si se respecta in cadrul fiecarui exerciriu regulile de baza ale stretchingului-intrarea lenta in pozitie, mentinerea acesteia si iesirea lenta din pozitia finala de intindere maxima. Ritmul de executie este lent si fiecare miscare este controlata punandu-se accent pe legatura dintre minte si muschi si constientizarea acesteia si a modului de respiratie si a respiratiei in general.

Obiective: - obtinerea unei stari de relaxare ganerala, de inlaturare a stressului si oboselii si accelerarea refacerii organismului dupa efort.

18. Postura si atitudine corporala

Descriere generala: - curs de 30 de minute ce are ca scop final invatarea si adoptarea unei tinute corporale corecte si estetice in acelasi timp.

Planul lectiei: - este un curs in cadrul caruia se invata pozitia corecta a corpului in picioare, sezand, in timpul odihnei, la birou, etc. Tot ca si scop al acestui curs se, incearca, fiind un lucru extrem de important, sa se creasca gradul de constientixare a pozitiei corpului in permanenta.

Obiective: - unul dintre scopurile finale ale acestei lectii si cele mai importante sunt autocontrolul si dezvoltarea capacitatii de autoevaluare a acestei tinute si atitudini corporale a fiecaruia.

19. Kinetoterapie pre-natala

Descriere generala: - Sarcina este cea mai frumoasa perioada din viata unei femei, un fenomen fiziologic absolut normal pentru femeile aflate la maturitate, chiar daca se produc modificari majore pentru organism.

Exercitiile fizice sunt deosebit de importante pentru a putea face fata tuturor solicitarilor si modificarilor la care este supus organismul femeii insarcinate. Acestea sunt benefice atat pentru femeia care a fost activa anterior sarcinii, cat si pentru cea sedentara.

Planul lectiei: - Kinetoterapeutul este singurul in masura sa stabileasca programele de exercitii specifice in functie de varsta gravidei, stadiul si evolutia sarcinii, gradului de antrenament. Clasa de kinetoterapie prenatala are loc de 3 ori pe sapt avand o durata de 45 minute.

Programul consta in exercitii fizice specifice pentru tonifierea grupelor musculare solicitate in timpul travaliului: muschii abdominali, ai spatelui, bazinului, perineali.

Obiective: Gimnastica prenatala efectuata in mod regulat are ca rezultat:
- controlul greutatii
- prevenirea durerii de spate din timpul sarcinii
- ameliorearea piciorului plat
- efectuarea tehnicilor de respiratie corecta duce la o oxigenare adecvata a fatului
- prevenirea constipatiei
- scaderea edemelor membrelor inferioare
- prevenirea aparitiei varicelor
- imbunatatirea tonusului fizic si psihic.

20. Fitball

Descriere generala: - Fitball-ul este o clasa ce contine atat exercitii dinamice cat si statice, efectuate cu sau pe o minge.

Planul lectiei: - Clasa are o durata de 50 minute, timp in care vom efectua diferite exerctii de tonifiere a musculaturii cu sau pe mingea de fitball.

Obiective: Beneficiile se rasfrang asupra intregului organism ducand la tonifierea grupelor musculare si in special a musculaturii spatelui si abdominale. Imbunatateste echilibrul, stabilitatea si coordonarea.

21. Flexibar

Descriere generala: - Este o clasa antrenanta cu o durata de 30 minute, in care sunt executate diferite miscari cu o bara flexibila, careia i se imprima o miscare vibratorie.

Planul lectiei: - Exercitiile se executa metodic - grupele musculare antrenate fiind muschii fesieri, coapselor, musculatura bratelor, muschii paravertebrali, musculatura abdomenului. Toate exercitiile se fac cu ajutorul flexi bar-ului. Incalzirea este dinamica si are rolul de a pregati organismul pentru efort. Apoi urmeaza exercitii izometrice, combinate cu pasi din aerobic realizate cu flexi bar-ul.

Obiective: Imbunatatirea tonusului muscular, al stabilitatii si coordonarii, va ajuta sa aveti o postura corecta, un bun tonus muscular, fiind indicata si in cazul afectiunilor coloanei vertebrale.

22. Running

Descriere generala: - Running-ul este una din ultimile inventii ale fitness-ului modern care transforma alegarea intr-un instrument de lucru ce serveste la indeplinirea a mai multor scopuri.

Planul lectiei: - In timpul clasei care dureaza 45 de minute sub indrumarea unui antrenor, veti putea experimenta alergarea sub mai multe forme decat v-ati fi putut imagina.In ritmul alert al muzicii, in mediul antrenant al acestei activitati de grup, veti fi mereu surprinsi, mereu stimulati, mereu indemnati si motivati, sa va depasiti limitele.

Obiective: scadere in greutate, tonifiere musculara, modelare corporala, antrenarea capacitatii generale de efort si a aparatului cardiovascular.

23. Yoga Tibetana

Descriere generala: - Yoga tibetana este un sistem holistic, complex, ce raspunde tuturor nevoilor omului modern. Exercitiile sunt simple, usor de invatat si accesibile oricui, indiferent de varsta, sex sau conditie fizica.

Planul lectiei: - In timpul clasei de 30 de minute veti invata si practica exercitii simple, dar extrem de eficiente, ce vor transforma modul in care priviti exercitiul fizic pentru sanatate. In plus, se vor preda modalitati simple de concentrare a atentiei si vizualizare, pentru a integra toate aspectele fiintei umane.

Obiective: Avantajele pe care le veti observa constau in: tonifierea generala a corpului, scadere in greutate, cresterea rezistentei la stress, cresterea mobilitatii, fortei si rezistentei musculare, reglarea metabolismului, reglarea functiei organelor interne, armonizarea energetica a corpului.

24. Morning Energy

Descriere generala: - Este o clasa de intensitate usoara spre medie unde se folosesc gantere, mingii, elastice, steppere, saltelute si alte accesorii pentru un program cat mai antrenant. Antrenorul va corecteaza postura, tehnica de executie si modul de respiratie din timpul exercitiilor.

Planul lectiei: - Dupa o gimnastica de inviorare, efectuati exercitii pentru fiecare grupa de muschi pana la aparitia senzatiei de oboseala musculara placuta. Astfel vascularizarea se intensifica, musculatura este tonifiata si nivelul energetic creste. Stretching-ul va invata sa va destindeti si sa va relaxati, iar daca mai adaugati si un strop de umor pofta dv de viata va fi maxima.

Obiective: Mai multa energie, vitalitate, tonus si buna dispozitie. Aceasta clasa va ajuta sa ramaneti cu un tonus excelent si sa incepeti ziua binedispus, in timp ce corpul devine mai suplu si mai ferm.

25. Micii Campioni

Descriere generala: - Aici cei mici vor descoperi placerea de a face sport. Cum si pentru ei este importanta miscarea, consideram ca inceperea activitatii fizice de la o varsta frageda duce la o dezvoltare armonioasa. In cadrul acestei ore, copii vor face multe jocuri de miscare si vor descoperi placerea jocului bine organizat sub forma de activitate fizica.

Planul lectiei: - Se incepe cu incalzirea si pregatirea organismului pentru efort. Dupa care jocurile sub forma de intreceri si competitii reprezinta activitatea principala iar toti copiii sunt castigatori indiferent de rezultate. Se urmareste selectarea echipelor potrivite si incurajarea tuturor participantilor indiferent de varste si probe. Incurajarile echipei, aplauzele si atentia antrenorilor ii fac pe cei mici sa aiba mai multa incredere in fortele proprii si calitatile individuale.
Jocurile de atentie, comanda inversa, coordonare cu mingiile, stafeta pe echipe sunt doar cateva dintre sutele de jocuri pentru viitorii campioni.

Obiective: Dezvoltarea rezistentei, coordonarii si imbunatatirea functiei respiratorii. Deasemenea atentia, placerea de a concura si perseverenta vor creea marii campioni.

26. Fit Step

Descriere generala: - Este o clasa de aerobic dinamica, energica care se bazeaza pe folosirea step-ului (obiect asemanator unei bancute care se poate regla pe inaltime). Intensitatea la aceasta clasa este scazuta spre medie pentru incepatori si ridicata pentru cei avansati. Iar durata clasei este de 30 de minute. Nivelul de incepatori al acestei clase este indicat persoanelor care pot efectua un efort cardio cu o durata de minim 20 minute si o intensitate cuprinsa intre 60% - 70%. Persoanelor neantrenate si cu probleme articulare nu le este recomandata aceasta clasa.

Planul lectiei: - Incalzirea creste progresiv de la o intensitate usoara la o intensitate medie si are o durata cuprinsa intre 5-7 minute. Clasa are la baza patru miscari fundamentale de urcare si coborare de pe step. Oferim o clasa pentru incepatori unde intensitatea efortului este scazuta si cu o durata medie si o clasa pentru persoanele care au o conditie fizica medie. Revenirea efortului se face prin stretching activ si prin tehnici de respiratie abdominala.

Obiective: Cresterea conditiei fizice si tonifierea musculaturii membrelor inferioare

27. Fun Fitness

Descriere generala: - Atractivitatea cursului nostru consta in jocul cu stafeta cu ajutorul caruia copiii intra in lumea micilor recorduri si a marilor victorii. Jocul cu mingiile de diferite diametre este nelipsit din antrenamentul lor. Jocul cu stafeta il ajuta pe copil sa devina puternic,indemanatic,rezistent si abil.

28. Scoala Tinutei

Descriere generala: - Coloana vertebrala are sarcina de a mentine intr-o “tinuta corecta” intregul corp impreuna cu greutatea acestuia cat si cu incarcaturi suplimentare.Acest program este adresat in general copiilor de toate varstele si are ca scop prevenirea sau tratarea deficientelor fizice aparute sau deja dobandite.

28. Escalada

Descriere generala: - Este tentatia careia nu-i rezista nici un copil pentru ca de mici ei vor sa fie primii, sa ajunga cat mai sus iar specialistul nostru ii ajuta sa ajunga acolo unde si-au propus.Alpinismul inseamna miscare, cunoastere, sanatate, confruntarea cu tine insuti ; dezvolta curajul, spiritul competitiv si increderea in fortele proprii. Clasa se adreseaza atat copiilor cat si adultilor.

29. Total Body Workout

Descriere generala: - clasa de aerobic in care se folosesc mijloace din sala de fitness pentru a realiza un antrenament intens de tonifiere pentru principalele grupe musculare.

Plan lectie: - dupa o incalzire generala de aproximativ 5 min, in prima parte a clasei se for executa exercitii in serii de cate 20-25 de repetari, cu grad crescut de dificultate, vizand in prima parte a antrenamentului grupele musculare mari-coapse, pectorali, spate. iar cea dea doua parte antrenamentul este axat pe grupe musculare mici si mijlocii - gambe, umeri, brate, abdomen, lombar si fesier.

Ca si la celelalte activitati de grup, finalul consta in exercitii de relaxare si/sau respiratie tip stretching, directionate catre grupele musculare lucrate.

Durata – 50 minute - clasa speciala pentru avansati maxim 15 persoane

Obiective: - remodelare corporala; toniefire musculara; creste capacitatii cardiovasculare si rezistentei musculare.

30. Aero Salsa

Descriere generala: - Clasa de aerobic in care coregrafia este realizata din pasi de salsa, un stil de dans latino american.

Beneficii: - creste capacitatea cardiovasculara, anduranta, felxibilitatea, viteza de reactie, agilitatea, coordonarea.

31. Walking

Descriere generala: - La fel ca si Running-ul, clasa de Walking este o activitate de grup condusa de catre un antrenor specializat, in cadrul careia pe ritmul muzicii se vor aborda diferite variatii de mers.

Plan lectie: - Fiecare clasa are un profil de efort, asa ca indiferent de varsta sau scop, fie ca dorim sa ne pregatim pentru a urca pe munte sau revenim dupa o perioada mai lunga de inactivitate clasa de Walking reprezinta solutia ideala.

Durata – 45 minute.

Obiective: - Mersul este o activitate aeroba, deci ca urmare…consuma calorii. Beneficiile acestei clase sunt cu mult mai mari: inbunatateste activitate cardiovasculara, tonifica musculatura, intareste articulatii si este un adevarat eliberator de stress.

32. Strong Arms

Descriere generala: - Clasa destinata tonifierii bratelor.

33. TBW

Descriere generala: - Clasa de aerobic in care se folosesc mijloace din sala de fitness pentru a realiza antrenament de tonifiere pentru toate grupele musculare.

34. FREEWEIGHTS

Descriere generala: - Clasa de aerobic in care se folosesc mijloace din sala de fitness pentru a realiza antrenament de tonifiere pentru toate grupele musculare.

35. KIDS SWIM

Descriere generala: - Apa este un mediu protector si stimulant pentru copiii de varsta mica datorita gravitatiei inexistente. Inotul timpuriu creste increderea de sine si independenta copilului prin miscarile libere executate in apa.

Beneficiile de care va dispune copilul in urma parcurgerii claselor de “KIDS SWIM” sunt numeroase printre care putem enumera cresterea imunitatii, a capacitatea de concentrare, a rezistentei si imbunatatirea functionalitatii aparatului cardio-respirator. De asemenea exercitiile in apa au influenta asupra calitatii somnului,asupra cresterii si dezvoltarii fixice, psihomotorii.

Cursurile de initiere sunt completate de cele de perfectionare pe anumite stiluri: bras, craul, fluture, spate iar materialele de inot puse la dispozitie sunt foarte importante in procesul de predare-invatare. Dintre cele folosite de instructorii nostri sunt : bara si pluta de inot, suprafata plana pe uscat unde copilul sa execute miscarile inainte de a o face in apa, brasiere sau aripioare, colace.

Numeroasele jocuri desfasurate in apa le dezvolta spiritul competitiv si ii ajuta sa depaseasca teama pe care multi copii o au cand se afla in preajma apei.

36. Muay Thai

Descriere generala: - Muay Thai sau boxul thailandez, sport national thailandez, este un stil de lupta din categoria artelor martiale, care implica pumnii, picioarele, coatele si genunchii.

Muay Thai, tradus mai larg inseamna modul de a lupta om la om fara arme al thailandezilor. In ultima vreme, termenul a dobandit o conotatie de "sport sangeros", "lupta brutala" sau chiar "lupta fara reguli", lucru destul de adevarat cu numai cateva generatii in urma. Muay Thai inseamna, daca depasim cliseele vehiculate in filmele de arte martiale, poate cea mai complexa si completa arta a luptei om la om prin schimb de lovituri. In Thailanda el mai este denumit "arta celor 8 arme", aceasta referindu-se la posibilitatea luptatorilor de a utiliza aproape tot ce poate fi "proiectil", intr-o lupta : pumnii, picioarele, coatele si genunchii. In paralel cu lupta fara arme, in Thailanda se studiaza Krabbi Krabbong - arta luptei cu arme albe, derivata din armele traditionale utilizate in Evul Mediu, precum si multe discipline anexe - tehnica proiectiilor, procedeelor articulare si luptei la sol, masaj, medicina luptatorilor, tehnici de meditatie, sportul avand dintotdeauna o conotatie religioasa si rituala in tara de origine.

37. Yogalates

Descriere generala: - Un hibrid de yoga si Pilates, "Yogalates" a fost inventat de o femeie australiana Louise Solomon, pentru a va oferi ce este mai bun din ambele tehnici.

38. Gym Kids

Descriere generala: - Sportul ajuta la dezvoltarea armonioasa a copiilor si,cu cat este inceput mai devreme cu atat devine mai benefic pentru ei.Conditia fizica buna se poate obtine prin activitate fizica regulate.

Atractivitatea cursului nostru consta in jocul cu stafeta cu ajutorul caruia copiii intra in lumea micilor recorduri si a marilor victorii. Jocul cu mingile de diferite diametre este nelipsit din antrenamentul lor.

Obiective:

  • dezvoltarea coordonarii miscarii si indemanarii;
  • imbunatatirea functiilor respiratorii · cresterea flexibilitatii, a fortei musculare si a rezistentei ;
  • dezvoltarea in forma de joc a elasticitatii, mobilitatii articulatiilor, intarirea musculaturii si ligamentelor ;
  • formarea unei tinute corecte ;
  • jocul cu stafeta il ajuta pe copil sa devina puternic, indemanatic, rezistent, abil.

39. DANCE KIDS

Descriere generala: - AICI descoperi placerea si ritmul muzicii, te vei simti liber in pasi de dans, pentru ca tot ce vei invata inseamna placerea si libertatea miscarii.

Daca parintii te-au invatat sa te exprimi verbal, specialistii nostri te invata sa te exprimi fizic.

Trebuie doar sa stii sa mergi pentru ca ei te vor invata sa dansezi.

Obiective:

  • ajuta la coordonarea miscarilor si dezvolta echilibru;
  • dezvolta vigoarea si forta, flexibilitatea;
  • dansul ajuta sa-ti cunosti mai bine corpul, sa fii in armonie cu el;
  • imbunatateste si dezvolta capacitatea de comunicare si de lucru in echipa.

40. Irish stepdance

Descriere generala: - Este un tip de dans de performanta originar din Irlanda cu radacini din dansul traditional Irlandez. El a fost recent facut cunoscut de faimosul show Riverdance . Pe langa dansatorii de performanta el este practicat de oameni din toate colturile lumii, el fiind o combinatie inedita de geometrie in miscare,energie, ritm si muzica interpretata cu corpul, si nu in ultimul rand, distractie pe cinste.

Poate fi dansat solo, in cupluri, in grupuri de cupluri sau in grupuri de grupuri, dar cel mai potrivit cuvant pentru a-l descrie ar fi ca este un dans foarte democratic , deoarece miscarile sunt exact aceleasi indiferent de sex (varsta, rasa, religie… ). Desi are o structura fixa, pasii sunt incredibil de usor de montat in coregrafiile cele mai neobisnuite, si pe muzica cea mai neasteptata, oferind dansatorilor si privitorilor un sentiment unic de conexiune, de buna dispozitie, si paradoxal, in ciuda oboselii fizice, o placuta senzatie de armonie si invigorare launtrica

 

aerobic
aerobic

 
 

Yoga   Plante medicinale   Jocuri gatit   Retete culinare   Portal1   Meteo

  Mario games   Horoscop   Filme comice   Alimentatia pe grupe   Codul rutier

Felicitari virtuale   Jocuri strategie   Greetings   Movies   Cartoons   Music   Strategy games   Terapia prin muzica   Web design  

© 2007 - 2014 LarKoti Fitness & Wellness Center

Director web care iti mareste traficul si iti imbunatateste pozitia in Google
Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.